2024.06.13, Csütörtök

Kecel

Kecelen is újraindul az önkormányzati ügyfélfogadás

2020.05.29

Megye

A folyamatban lévő felújítás miatt egyes osztályokon továbbra is számítani lehet az ügyfélfogadás időszakos korlátozására, tehát a személyes megjelenés előtt/helyett a jövőben is érdemes e-mailben, telefonon érdeklődni.

Kecel intézményei is korszerűsödnek

2019.01.11

Megye

A fejlesztés során a polgármesteri hivatal épületét hőszigeteléssel látják el és kicserélik a korszerűtlen, régi nyílászárókat. A Szabó Pál Óvoda épületén ugyancsak hőszigetelés, nyílászárócsere, valamint gépészeti fejlesztés tervezett, melynek keretében kicserélik a hőleadókat, felújítják a csőhálózatot és termosztatikus szelepeket szerelnek fel. Az Újfalusi Óvoda födémje, homlokzata hőszigetelést kap és új nyílászárók is kerülnek az intézményre.

Nem jelentek meg ellenzéki politikusok a keceli új Kormányablak avatón

2018.04.05

Kiskunhalas

Talán kissé sarkos megállapítás ez alapján, de az ellenzék láthatóan nem is akarja átvenni a kormányzást Kecelen sem.

A retró jegyében zajlik az idei Flora Virágfesztivál Kecelen

2017.12.01

Aktuális

Az 1960-as, 70-es és 80-as éveket idézi meg a 31. Flora Virágfesztivál Kecelen, amelyhez tizenötödik alkalommal kapcsolódik az Országos Fazekas Kiállítás - közölte a szervező, keceli önkormányzat nevében, Gyalogné Klajkó Eszter az MTI-vel.

Három város címerét avatták fel egy körforgalomban

2019.07.11

Megye

Soltvadkert, Kecel, Kiskőrös egységét ezentúl a három várost összekötő körforgalomban nem csak a városok zászlói, hanem címerei is hirdetik majd az arra utazóknak.

285. születésnapját ünnepelte Kecel

2019.04.29

Megye

Patachich Gábor Kalocsai és Bácsi érsek Kecel újjáépítését elrendelő oklevelét 1734. április 22-én adta ki, s ez a nap vált Kecel születésnapjává.

Energiatárolókat telepít a Nemzeti Közművek

2018.12.08

Energiatároló egységeket telepít a Bács-Kiskun megyei Kecelen és a Csongrád megyei Zsombón a Nemzeti Közművekhez tartozó NKM Áramhálózati Kft., annak érdekében, hogy biztosan az engedélyezett tartományon belül tartsák a hálózati feszültséget. 

Újabb értékekkel bővült Kecel kincsestára

2017.12.06

Kecel Város képviselő-testülete 2015 őszén alakította meg a Keceli Települési Értéktár Bizottságot, majd létrehozták a helyi értéktárat, mely a javaslatok alapján folyamatosan bővül, így lehetőség van a település értékeinek megóvása mellett arra is, hogy közkincsé tegyék őket.

Indul a kerékpárút építés Kecel és Imrehegy között

2020.06.19

Megye

A tervezett fejlesztés fontossága a balesetveszély csökkentése, a biztonságos kerékpáros közlekedés elősegítése, és ezzel együtt a kerékpárral munkába és iskolába járók helyzetének megkönnyítése. A beruházás várható befejezési ideje: 2021. március.

Keceli fórum a Magyar Mezőgazdaságért

2018.03.10

Megye

Szövetségben a Magyar Mezőgazdaságért címmel fórumot tartott Kis Miklós Zsolt agrár- vidékfejlesztésért felelős államtitkár és Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő. Kiértékelték az elmúlt 8 év agrárpolitikáját és eredményeit.