2024.05.29, Szerda

ásványvíz

Hogyan zöldülhetnek az ásványvizes cégek?

2019.10.21

Megye

Mennyire fontos a vásárlóknak, hogy környezettudatos cég termékét válasszák?

Átvette a piacvezető szerepet a Mizse forgalmazója

2019.04.06

Aktuális

A cég ásványvízforgalmazóként, a Mizse pedig ismert hazai márkaként, a környezettudatosság érdekében elsőként helyezett el „zöld üzeneteket” a palackok címkéin, fenntarthatósági projektje keretében. A következő lépés pedig egy olyan környezettanulmány elkészítése, ami alapján további intézkedéseket tesznek a még zöldebb működés céljából.

Játék és üzemlátogatás a víz világnapján

2019.03.22

Megye

A víz világnapja alkalmából szentkirályi és kékkúti üzemét is megnyitotta a gyermekek előtt a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz palackozó vállalata izgalmas programokkal és üzemlátogatással várta a tanulókat.

Szárnyal a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.: rekordértékesítés és termelésbővítés 2018-ban

2019.02.25

Aktuális

17,2 milliárd forint számlázott árbevétellel zárta a tavalyi évet a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft., amely közel 10 százalékos növekedést jelent 2017-hez képest. A vállalat szentkirályi telephelyén tavaly átadott palackozógépsorával megkétszerezte termelőkapacitását, hogy kielégíthesse a növekvő keresletet.

Lassan, de nő a szénsavmentes ásványvizek aránya

2018.11.02

Hazánkban a szénsavmentes ásványvíz fogy a legjobban a nyugat-európai trendeket követve.

Már most csúcsok dőltek meg az ásványvízfogyasztásban

2018.05.29

A Magyarvíz Kft. zászlóshajójának számító Mizse ásványvíz a literben számolt értékesítés tekintetében a piaci emelkedés többszörösét produkálta azzal, hogy 2,7 millió literrel fogyott több, mint tavaly ebben az időszakban, ez 9,2 százalékos növekedést jelent.

A Mizse forgalmazója háromszor nagyobbat nőtt az ásványvízpiaci átlagnál

2017.12.13

A teljes hazai ásványvízpiac az eladott palackok számát tekintve 3,8%-os bővülést ért el. Ezt a Magyarvíz Kft. jelentősen túlszárnyalta: értékesítésének növekedése a piaci átlag több mint háromszorosa.

A szélsőséges nyár az ásványvízforgalmat se kímélte, egyszerre tépázta meg és húzta fel

2019.10.04

Megye

A Magyarvíz Kft. nyári eladásaiban is vegyes volt a kép, de az idei első nyolc hónapban összességében a piaci csökkenéssel szemben 3 százalékos növekedést értek el, július pedig rekord eredményt hozott, olyannyira, hogy ez lett a vállalat 19 éves működésének legsikeresebb hónapja. A társaság év végére (ismét átlag feletti), 6 százalék növekedést prognosztizál.

Kapacitásbővítő beruházás a soltvadkerti Phoenix-Drink Kft.-nél

2019.03.25

Megye

A várhatóan október végéig tartó beruházás során két ásványvíz-gyártó csarnokot: egy csomagoló és osztályozó, valamint egy előkészítő és töltőcsarnokot építenek meg. Ezzel egyidejűleg az épületeket teljes gyártósorral is felszerelik, köztük: töltőgépsorral, valamint palackozó és zsugorfóliázó gépekkel.     

A Mizse harmadszor is kiérdemelte Az Év Terméke Díjat

2019.03.05

Megye

A Mizse idén harmadik alkalommal érdemelte ki a világ legrangosabb innovációs termékdíjazási rendszere, a Product of the Year ezen díját.

Bács-Kiskun megye hadat üzent a műanyag palacokoknak

2018.12.01

Megye

A visszaváltható palackok, az ivókutak és a víztisztító berendezések kerülnek főszerepbe a közgyűlés által elfogadott programban.

Két hónap alatt több ásványvíz fogyott, mint tíz éve egész évben

2018.08.15

A forró nyári hónapokat a Magyarvíz Kft. évek óta jelentős volumen-készletezéssel várja, amivel át tudja hidalni a piac – sokszor kritikus – ásványvízhiányát, extrakeresletét.

Ismét a Mizse forgalmazója a legdinamikusabban fejlődő ásványvízcég

2018.03.22

Jön a robocop és 50%-kal nő a gyártókapacitás.

Már a reptéren és a kifutópályán is ott vannak a lajosmizsei ásványvizek

2017.08.30

Nyár eleje óta a budapesti reptéren átutazó hazai és külföldi közönség Primavera ásványvizet is vásárolhat a Heinemann Duty Free boltokban.