2024.03.01, Péntek

Akasztó

Meghalt Stadler József

2017.11.21

Néhány napja az akasztói vállalkozóhoz mentőt kellett hívni, mert elájult a könyvbemutatóján. A mentőautóban kómába esett. Több mint egy hétig feküdt a dunaújvárosi kórház intenzív osztályán, halálhírét az ügyvédje erősítette meg.

Újra Stadleré az akasztói stadion

2017.04.15

Stadler József hivatalos Facebook-oldalán számolt be arról, hogy visszavásárolta az akasztói stadiont.

Árulják az akasztói Stadler Stadiont, de még érdeklődő is alig van

2017.02.27

Évek óta próbálnak vevőt találni a Stadler József által építtetett, az 1994-től 1998-ig a labdarúgó-NB I-ben szerepelt akasztói futballcsapatnak, a Stadler FC-nek, majd az agárdi Gázszer FC-nek otthont adó stadionra. Ám egyelőre senkinek sem kell a létesítmény.

Új színfolt Akasztón

2020.07.06

Megye

A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés hagyományosan más és más településen tanácskozik. A koronavírus-járvány miatt március óta nem ülésező grémium a veszélyhelyzet elmúltával június 26-án, pénteken Akasztón tartotta soron következő ülését, melynek emlékére Rideg László, a közgyűlés elnöke és Suhajda Antal polgármester felavatta a vidékfejlesztési pályázati forrásból megépített korszerű, új játszóteret, majd közösen elültették az elnök által adományozott platánfa-csemetét. A kis fa az első zöldellő növény a játszótéren, amelyet hamarosan több facsemetével, növénnyel népesítenek be.