2023.03.22, Szerda

A Malom Központ nagycsaládosoknak ajándékozott

2015.12.16. 21:31

December 16-án délután a Malom Központ a kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete ajánlásával adománycsomagokat osztott szét 5 rászoruló családnak.

Rácz József, a Malom Központ vezetője, kolléganőjével kereste fel, és nyújtotta át leginkább tartós élelmiszerekből álló csomagjaikat a családoknak. Az immár hagyománnyá váló adakozás most sem maradhatott el, szemtanúi lehettünk az egyik helyszín megható pillanatainak. A család 3 kicsi gyermekkel izgatottan várta a vendégeket. Kicsit megilletődtek, de nagy kíváncsisággal fogadták és bontogatták a táskák tartalmát. Volt ott mindenféle, tartós élelmiszer, csokoládé, szalámi, sajt, mandarin. A legnagyobb öröm a 6 éves Kevin szemében akkor csillant meg igazán, amikor előkerült egy nagyon nagy ajándék. Az egész család kiválaszthat egy filmet, és részese lehet a Malom Mozi megannyi finomságainak. Nagy álma volt ez ennek a kisfiúnak, hogy eljusson oda, most viszont az előadás kiválasztása lesz nagy feladata. A szülők köszönetüket fejezték ki, a megannyi segítő kéznek.

Továbbra is várják az adományokat a Nagycsaládosok és a Malom Központ által közösen felállított Gyűjtőpontnál, a 3. emeleten, a Mozi mellett. Még december 20-ig, minden nap 10 órától vihetik be a cipősdobozokba pakolt ajándékokat. Az előző években ezek a szép csomagolópapírba csomagolt meglepetések voltak a legnépszerűbbek, de számos ruhanemű, tartós élelmiszer is jó szolgálatot tesz.

Galéria

prMalom Központadománynagycsaládos

Ajánló