2023.03.31, Péntek

piac

Megújult a termelői piac Bácsbokodon

2020.09.23

Megye

Az elmúlt néhány évben a bácsbokodi piacon a látogatószám és a kistermelők, árusok száma jelentősen megnövekedett, melynek következtében a kijelölt piacterület és a rendelkezésre álló árusító helyek mérete már nem bizonyultak elegendőnek.

Március végén beköltözhetnek a bajai árusok az új piaccsarnokba

2020.03.01

Baja

A tervek szerint és a jogszabályoknak megfelelően a tejtermékek, húsfélék és gombák árusítói is a csarnokban kapnak helyet, ennek értelmében összesen mintegy hatvan árusítóhely és tíz üzlethelyiség lesz a kétezer négyeztméter alapterületű csarnokban.

Ismét látványos szakaszába lépett a bajai piacon zajló építkezés

2020.01.15

Baja

Az első ütem végéhez közeledve szinte teljesen elkészült az új csarnok, amelyben március végén már elfoglalhatják standjaikat az árusok. Ha az időjárás továbbra is kegyes lesz a kivitelezőhöz, akkor január közepén a külső munkálatok is megkezdődhetnek.

Így szépül meg Kiskunfélegyháza - fotókkal

2019.04.02

Kiskunfélegyháza

A városban egyre nagyobb területen folynak a Zöld város program kivitelezési munkái.

Méltó helyszínt kap a piac Ladánybenén

2018.06.10

Kulturált, modern piac létesül várhatóan jövő nyárra Ladánybenén, mely nagy öröm mind az őstermelők, családi gazdálkodók, mind a portékáikat kereső vásárlók számára.

Indul a medvehagymaszezon! Mire figyeljünk?

2017.03.27

A medvehagyma gyűjtési szezonja március vége, április eleje. Sokan nincsenek azonban tisztában azzal, hogy a hazánkban több helyen is megteremő „vadfokhagyma” gyűjtése engedélyhez kötött.

A NAK összevont osztályülése Kiskunfélegyházán

2016.03.20

A NAK Bács-Kiskun Megyei Szervezete összevont osztályülést tartott.