2024.07.19, Péntek

Pallas Athéné Egyetem

Pénzügyi pályázaton vehetnek részt a kecskeméti egyetem kreatív hallgatói

2017.01.17

A Pallasz Athéné Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központja közös ötletpályázatot hirdet az egyetem hallgatói számára a magyar fogyasztók pénzügyi kultúrájának és pénzügyi tudatosságának fejlesztése érdekében.

Dél-Afrikában is bizonyíthat a kecskeméti napelemes autó

2016.09.12

Szeptember 12-én délután indult útnak a Pallasz Athéné Egyetem MegaLux járműépítő csapata Dél-Afrikába, hogy napelemmel hajtott autójukkal átszelhessék az afrikai országot. A GAMF csapata által épített jármű tavaly Ausztráliában 46 induló csapat közül a 7. helyen ért célba.

Ma startol a Pallasz Athéné Egyetem 24 órás logisztikai vetélkedője!

2017.01.27

A 2017/2018-as tanévben egy előremutató képzést is elindít a kecskeméti Pallasz Athéné Egyetem. A GAMF Műszaki és Informatikai Kar logisztikai mérnök alapképzésére február 15-ig lehet jelentkezni. Az új szakot a diákok körében egy 24 órás logisztikai versennyel népszerűsíti az egyetem.

A Szolnoki Főiskola konzisztóriumán szó volt a Kecskeméti Főiskola fejlesztéséről is

2016.03.02

Megtartotta alakuló ülését a Szolnoki Főiskola konzisztóriuma kedden, az öttagú stratégiai tanácsadó testület tagjai Nagy Mártont, a Magyar Nemzeti Bank alelnökét bízták meg a grémium irányításával. A felsőoktatási intézményekben megalakuló konzisztóriumok segítik majd az intézmények stratégiai döntéseit, a gazdálkodási és szakmai munkáját. Szolnokon szó volt a Kecskeméti Főiskola fejlesztési tervéről is.