2024.04.29, Hétfő
Országszerte Posta Lottózók nyílnak
Fotó: MTI/ Balázs Attila

Országszerte Posta Lottózók nyílnak

MTI

2024.04.10. 13:43

Húsz helyen nyit a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta Zrt. lottó- és sorsjegyárusítást végző, illetve sportfogadást kínáló értékesítőhelyet. Az elsőt Nyíregyházán adták át.

Hirdetés

Nyíregyházán a legnagyobb postaépületében kialakított lottózó ünnepélyes átadásán Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója kiemelte, az új értékesítőhelyet az ország húsz legforgalmasabb postáján alakítják ki, az ügyfelek pedig postai sorállás nélkül, egy külön postai helyiségben tudnak szerencsejáték-termékekhez jutni.
 

FotóK. MTI / Balázs Attila


A sportfogadások terén erősítene piaci jelenlétén a Posta

A Posta eddig hagyományosan a számsors-játékok és a kaparós sorsjegyek értékesítésében volt erős, az új típusú lottózóval már a sportfogadások értékesítése is emelkedhet - mondta a nemzeti lottótársaság vezetője. A két cég közötti megújult partnerségi kapcsolat az elmúlt évben meghirdetett postapartneri programjával indult el, ebben a programban jelenleg 111 településen működik együtt a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta Zrt.. 

Új lehetőségeket keresnek a postai szolgáltatások online térbe kerülésével

Balczó Barnabás, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója az eseményen kiemelte, a vállalat az elmúlt évben új stratégiába kezdett, a hagyományos postai szolgáltatások biztosítása mellett kiterjesztette postapartneri programját, kiszélesítette pénzügyi közvetítői tevékenységét, valamint egyéb pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat is nyújt ügyfeleinek.

A cél egy olyan új vállalkozásforma megteremtése volt, amelyben a Posta partnerei a lottótársaság segítségével megtarthatják jövedelmezőségüket és eredményességüket - hangoztatta az elnök-vezérigazgató.

A tapasztalatok szerint évről-évre egyre többen intézik online formában a postai ügyeiket, ezt a volumencsökkenésből eredő "kiüresedést" szeretné különböző termékek közvetítésével és más pénzügyi tevékenységgel betölteni a Magyar Posta - fogalmazott az állami postavállalat vezetője.

Országos HírekMagyar PostaPosta LottózóSzerencsejáték Zrt.