2024.04.14, Vasárnap
Mávinform: január 9-ig érvényesek a decemberi helyközi- és helyi bérletek
Kép: mavcsoport.hu

Mávinform: január 9-ig érvényesek a decemberi helyközi- és helyi bérletek

MTI

2023.01.03. 11:00

Meghosszabbodik a decemberi helyközi- és helyi bérletek érvényességi ideje; a decemberi, illetve második félhavi helyközi bérletek január 9-ig érvényesek a MÁV-Volán-csoport helyközi vonat és busz járatain - közölte a Mávinform honlapján vasárnap.

Hirdetés

Az Építési és Közlekedési Minisztérium döntése alapján

meghosszabbított ideig utazhatnak decemberi helyi bérletekkel azokon a településeken is, ahol a Volánbusz helyi közszolgáltatási szerződés alapján közlekedteti buszait.

Szeged helyi közösségi közlekedésében a 2022. december havi (tanuló, nyugdíjas, dolgozó, kisgyermekes), 2022. negyedik negyedéves, a 2022. második féléves és a 2022. éves bérleteket is elfogadják január 9-ig.

Balmazújvárosban a december havi teljes árú és tanuló bérleteket január 9-ig, a 4 havi (szeptember-december közötti) tanuló bérleteket január 20-án éjfélig fogadják el a helyi Volánbusz járatokon.

Bátonyterenyén január 15-ig utazhatnak a december havi és szeptembertől decemberig szóló 4 havi teljes árú és tanuló bérletekkel a helyi buszokon. A hosszabbítás célja, hogy az év elején megkönnyítsék a bérletvásárlást - tudatta a Mávinform.

Országos HírekMÁVbérlet