2024.04.20, Szombat
Más számára is foglalhatunk időpontot a kormányablakba
A kép illusztráció - pixabay.com

Más számára is foglalhatunk időpontot a kormányablakba

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2021.01.29. 10:22

A magyarorszag.hu új, egységes felületet kínál a kormányablakokba, okmányirodákba történő időpontfoglaláshoz. A bejelentkezett felhasználó akár a nagyszülők részére is foglalhat időpontot.

Hirdetés

2020 novemberétől elérhető az új időpontfoglaló felület, amely segítségével kényelmesen és gyorsan foglalhatja le időpontját a kormányablakokban, okmányirodákban történő ügyintézéshez.

 

A veszélyhelyzetre tekintettel – gépjárműügyek (gépjármű átírás, forgalomba helyezés stb.) kivételével – Ügyfélkapu nélkül is lehet időpontot foglalni.

 

Az időpontfoglaló szolgáltatás elérhető az alábbi linkre kattintva, illetve az egyes ügyintézési tájékoztatások neve mellett megjelenő „Időpontfoglalás” gombra kattintva.

 

Az alkalmazás használatával bármely magánszemélynek lehetősége van időpontot foglalni.

 

A szolgáltatás használatával többek között lehetőség van családtámogatási, egészségbiztosítási, illetve személyi okmány ügyintézésre is időpontot foglalni. Az ügycsoport és ügy kiválasztását követően megadható az ügyintézés helyszíne, illetve megtekinthetőek az elkövetkező 7 napos időszakban a rendelkezésre álló szabad időpontok.

 

A bejelentkezett felhasználónak más személy számára is lehetősége van a foglalásra, a foglalási mező alatt található „Más számára foglalom le ezt az időpontot” gomb választásával.

 

Sikeres foglalás esetén már a felületen látható az ügyintézéshez kapott sorszám, illetve a foglalás adatait a rendszer a felületen megadott e-mail címre is továbbítja.

Tovább az időpontfoglaláshoz

Országos HírekBács-Kiskun Megyei Kormányhivatal