2024.03.19, Kedd
Kincses Péter lett az ÉVOSZ Médiatagozatának elnöke
Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Kincses Péter lett az ÉVOSZ Médiatagozatának elnöke

magyarepitok.hu

2019.11.05. 16:48

A magyarepitok.hu szakembere a fiatalság megszólítására helyezte a hangsúlyt.

Hirdetés

Pozitív, értékalapú kommunikációt jelentett be első felszólalásában Kincses Péter, az ÉVOSZ (Építőipari Vállalkozások Országos Szakszövetsége) Médiatagozatának frissen kinevezett elnöke. Ehhez a sajtó hozzáállásának fejlesztése szükséges, a tényszerű tájékoztatásra kell helyezni a hangsúlyt – mondta el a szakember, aki lapunkat képviselve vesz részt a munkában.

 

Kincses Péter (A képre kattintva galéria nyílik.)

 

A teljes ágazatért dolgoznak

Az alakuló ülésen Koji László ÉVOSZ-elnök hangsúlyozta: a szervezet a teljes hazai építőipar érdekében cselekszik, ezért is tarják fontosnak az ágazati kommunikáció fejlesztését és az iparág társadalmi megítélésének javítását is. Kifejtette: az építőipari szervezet tagozatai meghatározó vállalatok vezető szakembereinek együttműködésével jönnek létre, mint ahogy a Médiatagozat megalakulásánál is történt.

 

Koji László

 

Az érintetteket szívesen várják a munkába

Az új tagozati elnök kiemelte: az ágazat megítélését egységes és célzott kommunikációval lehet erősíteni, illetve roppant fontos a fiatal korosztályok elérése is. „Nyitottak vagyunk a teljes építőipar és az ágazatról beszámoló sajtó szereplőinek részvételére is” – mondta el a vezető szakember. „Ha az építőipar értékteremtő oldalát nagyobb arányban látja a közvélemény, akkor az nem csupán a jelenleg az építkezéseken dolgozók, hanem a pályaválasztáson gondolkozó fiatalok életére is jó hatással lesz” – tette hozzá. Kitért még arra is: a magyar építőipar nemzetközi megítélését is fejleszteni kell.

Az alakuló ülésen Kincses Péter elnök (magyarepitok.hu) munkájához közvetlenül csatlakozott egy öttagú elnökség, melyben az A-Híd Zrt., a KÉSZ Csoport, a Market Építő Zrt. valamint a Merkbau Kft. kommunikációs szakemberei mellett az Építéstechnika főszerkesztője, Máté Klára is részt vesz.

 

Vámosi Attila (Market), Torma Szabolcs (Merkbau), Máté Klára (Építéstechnika), Fazekas Éva (ÉVOSZ), Koji László (ÉVOSZ), Kincses Péter (magyarepitok.hu), Patkós Gergely (KÉSZ)

Galéria

Országos HíreképítőiparMerkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft.A-Híd Zrt.Market Építő Zrt.KÉSZ Zrt.Kincses Péter