2023.10.04, Szerda

Építőipari szakember a VOSZ élén a megyében

2016.03.24. 17:36

Hirdetés

Tisztújító gyűlést tartott a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége szerdán Bács-Kiskun megyében. Weninger Richárd, a kecskeméti központú VER-BAU Kft. ügyvezetője lett az elnök, akinek megbízatása öt évre szól.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségében (VOSZ) idén teljes körű tisztújításra kerül sor. Ennek keretében a megyei szervezetek februárban és márciusban tartják küldöttválasztó gyűléseiket, melyeken többek közt a megyei elnököket is megválasztják.

Bács-Kiskun megyében szerdán tartották a választást, ennek értelmében Weninger Richárd váltja 17 év után Versegi Jánost, és öt éven át irányítja társadalmi megbízatásban a VOSZ megyei szervezetét.

Weninger Richárd 2006-ban került kapcsolatba az építőiparral, ekkor kezdett dolgozni a VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft-nél, amit 2007 óta vezet. A társaság mára cégcsoporttá nőtte ki magát, melyekben társtulajdonos. A cégcsoport tagvállalkozásai az építőipar mellett ipari és lakóingatlanok fejlesztésével és bérbeadásával foglalkoznak és országos szinten működnek. A vállalkozó az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnökségi tagja is egyben.

forrás: magyarepitok.hu

 

Galéria

MegyeVOSZweninger richardverbau