2024.06.13, Csütörtök
Szemetet szedtek a megyei önkormányzat és a kormányhivatal munkatársai

Szemetet szedtek a megyei önkormányzat és a kormányhivatal munkatársai

2016.04.29. 14:22

A megyei önkormányzat, valamint a megyei kormányhivatal munkatársai is csatlakoztak a TeSzedd! mozgalom szemétszedő akciójához és megtisztították Kecskemét belvárosát az eldobált hulladéktól.

Hirdetés

Az októberinek tűnő, zord idő és az eső sem szegte kedvét a megyei önkormányzat, valamint a megyei kormányhivatal munkatársainak, csatlakoztak a TeSzedd! mozgalom szemétszedő akciójához és megtisztították Kecskemét belvárosát az eldobált hulladéktól.

A „TeSzedd – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” országos kezdeményezés április 28-május 1-ig tart, melynek keretében szerte az országban tavaszi nagytakarítanak a TeSzedd! önkéntesei. Bács-Kiskun az egyetlen megye az országban, ahol a megyei önkormányzat szárnyai alá vette a programot. A példás összefogásnak köszönhetően közel megkétszereződött a résztvevő önkéntesek száma a tavalyihoz képest, a megtisztításra kiválasztott területek száma tekintetében pedig 3. helyen végzett Bács-Kiskun a megyék rangsorában. A megyei hivatalok célja volt, hogy a kezdeményezéshez való csatlakozással példát mutassanak más megyék lakosságának is.

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)

Galéria

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalMegyeszemétszedésTe Szedd!