2022.12.05, Hétfő

Elismeréseket kaptak a polgárőrök Bács-Kiskun megyében

2016.07.04. 09:35

Bócsán tartották meg a 16. Bács-Kiskun megyei Polgárőr Napot.

Hirdetés

Bócsán tartották meg a 16. Bács-Kiskun megyei Polgárőr Napot, ahol Dávid Károly r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszönetét fejezte ki a polgárőröknek a megye közrendjének és közbiztonságának fenntartásához nyújtott segítségükért, az önkéntes szerepvállalásért.

A rendőrség és a polgárőrség közötti együttműködésben kiemelkedő teljesítményt nyújtó polgárőr egyesületet és polgárőröket a megyei rendőrfőkapitány elismerésben részesítette:

Balotaszállási Polgárőr Egyesület, az elismerést az egyesület elnöke Csorba Sándor vette át,

Cseri István, az Orgoványi Polgárőr Egyesület elnöke,

Szegedi László István, a Tompai Polgárőr Egyesület tagja,

Kis Csaba, a Soltszentimrei Polgárőr Egyesület tagja,

Panghy Tibor, a Dávodi Polgárőr Egyesület tagja.

Dr. Fekecs Dénes, az Országos Polgárőr Szövetség elnökhelyettese, a Bács-Kiskun megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozat kitüntetést adományozott - többek között - Arató László r. ezredesnek, a megyei rendőrfőkapitány rendészeti helyettesének.

A rendezvényen a rendőrség és a polgárőrség képviselői is hangsúlyozták, hogy a közbiztonság javítása és a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése érdekében végzett rendőri munkának fontos része a polgárőrök segítsége, az összefogás.

Az ünnepi rendezvénysorozatot sportversenyek, népzenei műsorok, valamint rendőrségi és polgárőri bemutatók is színesítették.

forrás: police.hu

Galéria

MegyerendőrségpolgárőrségPolgárőr Napközbiztonság