2022.06.25, Szombat

Lakiteleki költségvetési tervezetéről tárgyalt a testület

2016.02.08. 08:32

Több órán keresztül tárgyalta a képviselő-testület a 2016-os költségvetés előzetes számait. A megbeszélést Zobokiné Kiss Anita polgármester kezdeményezte.

Szerdán délután nem bizottsági és nem is testületi ülés keretében kérte meg Zobokiné Kiss Anita polgármester a képviselőket, hogy tárgyaljanak az idei költségvetés számairól. A megbeszélésen Olajos István kivételével valamennyi képviselő jelen volt. Rajtuk kívül dr. Pethő Anada jegyző, Kis Nándorné gazdasági vezető és Csikós Mihály vagyongazdálkodási és beruházási csoportvezető vett részt a megbeszélésen. 

A több mint három és fél órás összejövetelen elemezték az idei feladatokra szánt összeget és azt, hogy mennyiből és mit lehet megvalósítani. Megbeszélték a bevételi és a kiadási számokat, amihez mindenki hozzáfűzhette a véleményét. Az egyeztetésen, a polgármester által bemutatott költségvetés tervezetre, a képviselőktől nem érkezett változtatási javaslat, ami arra enged következtetni, hogy az előzetes számokkal egyetértettek a jelenlévők. A költségvetés végleges számait ez alapján készíti majd el Kis Nándorné. Az így elkészült előterjesztés kerül majd rendeletformában a bizottságok és a testület elé, az elkövetkezendő héten.

forrás: lakitelek.hu

Galéria

MegyeköltségvetésLakitelek