2024.04.20, Szombat

Leszámoltak Kiskufélegyházán a gyerekverő Mester Ernővel

2015.09.18. 04:34

Azonnali hatállyal visszavonta Mester Ernő magasabb vezetői (igazgatói) megbízását Czunyiné dr. Bertalan Judit államtitkár asszony. Az erről szóló határozatot dr. Kása Zsuzsanna tankerületi igazgató személyesen adta át a mai napon (szeptember 17-én, csütörtökön) a volt igazgatónak, egyben felajánlott számára a tankerület egyik intézményében a végzettségének megfelelő munkakört. Ennek elfogadásáról Mester Ernő hamarosan dönt – írja a felegyhazikozlony.eu

HirdetésMester Ernő a megbukott polgármester Kapus Krisztián jobbkezeként működött a korábbi években Kiskunfélegyházán, ahová egy bugaci iskolából keröült, ahol testnevelőtanárként végezte a munkáját. Mester Ernő azzal vált híressé, hogy Garai Istvánnak, az MSZP korábbi megyei elnökének a fiát annak az iskolának az udvarán verte mge a többi diák előtt, ahová kinevezték igazgatónak. 
Értehetően a város új vezetője Csányi József már a választás másnapján a célkeresztbe tette Mestert, aki most sikerült levadásznia, ami vélhetően az egyik jó döntése lesz a sok rossz közül a vitatott múltú Csányinak.  ( A Mesterrel való leszámolás kapcsán érdemes megjegyezni, hogy Csányi főnöke, Lezsák Sándor nem mellesleg igen nagy "pusztítást" izé, átalakítást kezdeményezett a megye több tankerületi vezetőjének az eltávolításával. )
A felegyhazikozlony.eu cikke:
"Mint megtudtuk, - az SZMSZ-ben foglaltaknak megfelelően – az intézmény vezetésével Feketéné Borbély Zsuzsannát bízta meg a tankerületi igazgató asszony, aki a József Attila Általános Iskola tagintézmény-vezetője, de általános helyettesi feladatokat is ellát."
Folytatás: