2024.04.15, Hétfő

Megvertek két MÁV-dolgozót Kiskőrösön

2013.01.25. 06:25

Megverte a MÁV két alkalmazottját két férfi szerda délután a kiskőrösi vasúti állomáson, mert el akarták zavarni őket az állomásnál álló tartálykocsik mellől - közölte a Bács-Kiskun megyei rendőrség.

Hirdetés

A kiskőrösi rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt rendelt el nyomozást a város vasúti állomásán történt verekedés miatt.
A kiskőrösi vasútállomáson, szerdán délután az állomásfőnök észrevette, hogy a forgalom elől elzárt területen lévő tartálykocsik közelében két személy tartózkodik, ezért utasította a MÁV-os szolgálati egyenruhát viselő forgalmi szolgálattevőt, hogy a két személyt küldje el a területről - idézte fel közleményében a történteket a rendőrség.
A férfi az utasításnak eleget tett, az állomás épületétől hozzávetőleg 100 méterre lévő két férfihoz kerékpározott, és felszólította őket, hogy hagyják el a területet. Ezután visszatért az állomás épületéhez és bement az irodába.
Kis idő múlva az iroda előtt álló állomásfőnököt az odaérkező két ismeretlen férfi belökte az ajtón, majd azon méltatlankodva, hogy milyen jogon küldték el őket a területről, a két MÁV-alkalmazottal dulakodni kezdtek és ököllel többször meg is ütötték a sértetteket, majd elhagyták az irodát.
A bejelentés alapján helyszínre érkező rendőrjárőr a MÁV-állomás közelében elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két 22 éves kiskőrösi lakost, akik a büntetőeljárás során szabadlábon védekezhetnek. A sértettek 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedtek.