2024.04.19, Péntek

55 győztes mellé állt a Fókusz Takarék Bajai Kirendeltsége

2013.04.24. 11:58

2013. április 23-án, kedden délután ünnepélyes keretek között nyílt meg Baján a speciális szakképzésben résztvevők számára a három szakmában megrendezett Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntője.

Hirdetés

Mint Fekete József Bajai Tankerületi vezető elmondta a versenyt üdvözli Marekné Pintér Aranka a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ vezetője és Palotás József a Bács-Kiskun megyei tiszta profilú szakképző intézmények felelős tankerületi vezetője is.

A három napos verseny keretében az elődöntőkön átjutott 55 versenyző a Textiltermék-összeállító, a Parkgondozó és a Háztartástan terén mérhetik össze tudásukat. A versenyt a Nemzetgazdasági Minisztérium, Vidékfejlesztési Minisztérium, Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a nemzeti Munkaügyi Hivatal Szak- és Felnőttképzési Igazgatóság szervezésében a Bajai Közoktatási Intézmény és Gyermekotthon rendezi.

A Fókusz Takarék Bajai Kirendeltsége mind a három szakma első három helyezettjét díjazza, de az összes induló Fókusz Takarék ajándékcsomagban részesül, hiszen az országos verseny résztvevői mind győztesek.

Mint Torgyik Anikó a Bajai Kirendeltség vezetője elmondta minden versenyző kap továbbá egy-egy Fókusz Takarék pólót, ami akkora sikert aratott, hogy abban mennek a diákok egy közös kirándulásra is.