2024.05.20, Hétfő

Díjazták a megyei tanulmányi versenyek kiváló helyezéseit

2016.06.01. 08:32

Nagyszabású rendezvény keretében adták át a 2015/2016. évi Bács-Kiskun megyei tanulmányi versenyek díjait a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola és Gimnázium koncerttermében.

Hirdetés

Nagyszabású rendezvény keretében adták át a 2015/2016. évi Bács-Kiskun megyei tanulmányi versenyek díjait a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola és Gimnázium koncerttermében. Az Oktatási Hivatal Szegedi Pedagógiai Oktatási Központja első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az ünnepséget, ahol azokat a megyei diákokat jutalmazták, akik az idei tanévben a szegedi Oktatási Hivatal által szervezett tanulmányi versenyeken kiváló eredményeket értek el.

Az elismerés nem csak a diákok, hanem a felkészítő tanárok esetében is fontos, akik szabadidejüket feláldozva, hivatástudatból vállalják a plusz feladatokat. Kimagasló teljesítménye miatt elnöki elismerő oklevelet és 100.000 Ft pénzjutalmat kapott Paplauer Paula, aki a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központ tanára, mely díjat Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke adta át. Az ünnepségen Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere is részt vett, aki a legeredményesebb tehetséggondozó általános iskolának járó díjat nyújtotta át Lóczi Lászlónak, a Corvin Mátyás Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskola intézményvezetőjének.

MegyeBács-Kiskun megyei tanulmányi versenyOktatási HivatalSzegedi Pedagógiai Oktatási Központ