2024.10.22, Kedd
Gól nélküli meccs Kecskeméten a labdarúgó bajnokság nyitányán
Fotó: Illusztráció, unsplash.com

Gól nélküli meccs Kecskeméten a labdarúgó bajnokság nyitányán

MTI

2024.07.29. 08:00

A lila-fehérek otthonunkban fogadták a nemzetközi kupában szereplő Fehérvárt.

A Kecskemét 0-0-s döntetlent játszott otthon a Konferencia-liga selejtezőjében is szereplő és a mérkőzést emberhátrányban befejező Fehérvárral a labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójának vasárnapi játéknapján. A Fejér vármegyei együttes az idegenben aratott 2-1-es győzelem után szerdán fogadja majd az azeri Szumgajit csapatát a Kl-selejtező visszavágóján.

 

 

Gól nélküli első félidő

Az első félidőben valamivel többet volt a labda a Kecskemétnél, amely kicsivel veszélyesebbnek is tűnt, mint Fejér vármegyei riválisa. A szünetre gól nélküli állásnál vonultak a felek, mert bár mindkét együttesnek voltak próbálkozásai, gólt egyiknek sem sikerült szereznie a félidőig.

Érvénytelen gól, piros lap a második játékrészben

A fordulás után jobban állt bele a meccsbe a Fehérvár, amely labdabirtoklási fölényt is kialakított és kapura is veszélyesebb volt vendéglátójánál. A félidő derekán a vezető gólt is sikerült megszerezniük a vendégeknek, de ezt les miatt nem adta meg a játékvezető. A folytatásban a legjelentősebb esemény Huszti kiállítása volt, ennek nyomán ugyanis az utolsó több mint tíz percet emberhátrányban játszotta végig a Fehérvár, amely végül egy pontot vitt el Kecskemétről.

MegyeKecskemétKecskeméti TEOTP Bank LigaMOL Fehérvár FC