2024.06.25, Kedd
Ne maradjon le a csodáról! A hónap végéig még láthatja a legjobb természetfotókat
Fotó: kecskemet.hu

Ne maradjon le a csodáról! A hónap végéig még láthatja a legjobb természetfotókat

Forrás: kecskemet.hu

2024.06.09. 10:26

Június 30-ig ingyenesen látogatható a Hírös Agóra Kulturális Központ Kodály termében a 2023-as pályázaton szereplő legjobb természetfotókból összeállított kiállítás.

Hirdetés

Harmincegyedik alkalommal adták át Magyarország, és egyben a közép-európai régió legrangosabb természetfotós szakmai elismerését, Az Év Természetfotósa díjat.  A nemzetközi szinten is a legjobbak között számon tartott hazai és határon túli, profi és amatőr természetfotósok többezer képe közül válogatta ki a legjobbakat a zsűri - olvasható a kecskemet.hu oldalon.
 
A naturArt, a Magyar Természetfotósok Szövetsége 2023-ban immár 31. alkalommal hirdette meg Magyarország, és a régió legnagyobb nemzeti természetfotó pályázatát. A pályázat célja hazánk, a Kárpát-medencei ökorégió, és Földünk természeti értékeinek, csodálatos élővilágának, tájainak, valamint a természet ritka pillanatainak bemutatása, és ezen keresztül a természetvédelmi és biológiai ismeretek terjesztése, a társadalom szemléletének formálása és esztétikai értékítéletének alakítása.
 
A kiállított képeken QR kódok vannak. Ennek használatával nemcsak a fotósokról és a képkészítés körülményeiről tudhatunk meg többet, hanem a social média térben ezeket a fotókat küldözgethetjük ismerőseinknek, véleményt mondhatunk róluk, megoszthatjuk őket a világhálón.

Időpont: 2024. június 5. 17:30
Helyszín: Hírös Agóra Kulturális Központ, Kodály terem
A kiállítást megnyitja: Daróczi Csaba, Az Év Természetfotósa
 
A tárlat 2024. június 30-ig díjmentesen látogatható a Hírös Agóra Kulturális Központ nyitvatartási idejében. A kiállítás Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával valósulhat meg.

MegyeKecskemétHírös Agóra Kulturális Központév természetfotói kiállítás