2024.10.18, Péntek
Középpályással erősített a Kecskemét
Fotó: kecskemetite.hu

Középpályással erősített a Kecskemét

MTI

2024.06.12. 14:31

Kovács Barnabás személyében Magyar Kupa-győztes, korábbi utánpótlás válogatott játékost igazolt Zalaegerszegről a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét.

Az előző kiírás hatodik helyezettje, amely tavaly újoncként ezüstérmes volt az élvonalban, a honlapján jelentette be, hogy kivásárolta szerződéséből a 21 éves támadót, aki 51 tétmérkőzésen lépett pályára a 2023-ban MK-győztes ZTE színeiben.

 

Fotó: 

 

 "A csapattal természetesen szeretném elérni az elvárt célt. Segíteni leginkább gólokkal és gólpasszokkal tudok a magam részéről, ezen leszek. A KTE projektje nagyon szimpatikus volt számomra, mindezt úgy vázolta fel a vezetőség és a vezetőedző, hogy abban engem képzeltek el, ez volt a döntő érv a klubváltás során"
 

- mondta Kovács Barnabás, aki a középpálya több posztján is bevethető.

Harmadik igazolását jelentette be a klub

Kovács Dunaújvárosban kezdett futballozni, és már a 2020/21-es szezonban bemutatkozhatott az élvonalban, emellett kilenc alkalommal pályára lépett az U21-es válogatottban.
A nyári átigazolási időszakban a KTE már a harmadik érkezőjét jelentette be, korábban a Kazincbarcikától Papp Milánt és Kotula Mátét szerződtette.

MegyeKecskeméti TEátigazolás