2024.05.27, Hétfő
Nem tudta kihasználni emberelőnyét a Kecskemét
Fotók: paksifc.hu

Nem tudta kihasználni emberelőnyét a Kecskemét

MTI

2024.05.06. 09:37

A második helyen álló Paks a mérkőzés nagy részében emberhátrányban futballozva 0-0-s döntetlent játszott a Kecskemét vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában.

Hirdetés

Nem túl magas színvonalú és viszonylag eseménytelen első félidőt láthatott a Széktói Stadion közönsége, igaz, ehhez nagyban hozzájárult, hogy a Paks már a hetedik percben emberhátrányba került. Haraszti teljesen feleslegesen csúszott rá ellenfelére hátulról nyújtott lábbal, a piros lap teljesen jogos volt. A Kecskemét az emberelőny tudatában már-már túlságosan is türelmes játékot választott, ritkán jutott el a vendégek kapujáig, és gólt sem sikerült szereznie a szünetig. A Paks elsősorban a védekezéssel foglalkozott, támadásokat csak elvétve tudott vezetni.

 

Fotó: Paksi FC

 

Nem tudta gólra váltani fölényét a Kecskemét

Fordulás után annyit változott a játék képe, hogy sokkal inkább fölénybe került a hazai együttes. A Kecskemét jóval többet birtokolta a labdát és gyakorlatilag támadásokat is csak a lilák vezettek, a vendégek alig-alig "jutottak szóhoz". Igaz, az idő előrehaladtával úgy tűnt, hogy a Paks elsősorban az egy pontért küzd, a hajrában szinte kizárólag azzal törődött a Tolna vármegyei együttes, hogy a lehető legtovább megtartsa a labdát. Végül a vendégek erőfeszítése vezetett sikerre, annyiban legalábbis mindenképpen, hogy szinte az egész meccsen emberhátrányban futballozva is elvittek egy pontot Kecskemétről.

MegyeKecskemétOTP Bank LigaPaksi FClabdarúgás