2024.04.27, Szombat
MerkÚjítók - Bács-Kiskun vármegyei bölcsődék és óvodák jelentkezhetnek a MERKBAU új pályázatára
Grafikák: Merkbau Zrt.

MerkÚjítók - Bács-Kiskun vármegyei bölcsődék és óvodák jelentkezhetnek a MERKBAU új pályázatára

magyarepitok.hu

2024.02.23. 12:51

A vármegyei központú, de országszerte ismert magasépítő pályázatot indít szűkebb pátriájában azon óvodák és bölcsődék számára, melyek 2024 nyarán tervezik felújítani csoportszobájukat és mosdójukat.

Hirdetés

A MERKBAU Zrt. egy új kezdeményezéssel indítja a 2024-es évet, melynek célja bölcsődék és óvodák felújítása, ezzel is hangsúlyozva a jövő generációjának biztos alapokon való nevelésének fontosságát – fejtik kilapunkhoz eljuttatott közleményükben.

A MerkÚjítók projekt azoknak a gyermekintézmények jelentkezését várja, ahol időszerűvé vált már a felújítás, de nem tudják, hogyan és miből tudnák ezt megvalósítani. A nyertes pályázó intézményt 5.000.000 Ft értékben újítja fel vagy alakítja át a Merkbau Cégcsoport. A pályázatok beadására elektronikus úton van lehetőség, melynek határideje 2024. március 31.

 

 

A felújítás magában foglalja

  • a csoportszobák, mosdók és öltözők átalakítását,
  • csempe-szaniter és hidegburkolat cseréjét,
  • festést, mázolást, nyílászáró cserét,
  • valamint a vízvezetékhálózat felújítását
  • és bútorcserét.

A támogatás tartalmazza a látványterv elkészítését, komplett kivitelezési tevékenységeket, valamint a kivitelezéshez szükséges alapanyagok és a szükséges bútorok beszerzését.

 

Miért fontos a MERKBAU-nak a program?

Ezek az intézmények nem csupán oktatási központok, hanem olyan közöségi terek, ahol a kicsik az első lépéseiket teszik meg a világ felé. Azonban ahhoz, hogy ezek a helyek valóban megfeleljenek a mai kor kihívásainak és a legoptimálisabb környezetet biztosítsák a gyermekek részére, a modernizáció elengedhetetlen – hangsúlyozza a cég. A MerkÚjítók projektről és a pályázati beadáshoz szükséges papírokról több információ a hivatalos oldalon, valamint a közösségi média felületen található, illetve emailben is lehet érdeklődni a programról.

A MERKBAU Zrt. több mint 30 éve van jelen az építőipari szektorban. A vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú, generálkivitelezéssel, építőanyag-kereskedelemmel és szerszámgépekkel foglalkozik. A MerkÚjítók programot azzal a céllal hozták létre, hogy segítsenek olyan közintézmények felújításában, ahol erre nagy szükség van. A vállalat 30 éves fennállása során mindig is nagy hangsúlyt fektetett a dolgozók jólétére és a társadalmi felelősségvállalásra.

Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Zrt.Megyebölcsődetársadalmi felelősségvállalásóvodafejlesztésCSRMerkÚjítók