2024.04.20, Szombat
Szünetel az okmány- és járműügyintézés március 7-én
Kép: koronavirus.gov.hu

Szünetel az okmány- és járműügyintézés március 7-én

Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal

2023.03.05. 10:00

Az ország valamennyi kormányablakában szünetel az okmány- és járműügyintézés, az okmányirodák pedig zárva tartanak március 7-én, kedden.

Hirdetés

A szolgáltató átfogó informatikai karbantartást végez, ezért a központi szakrendszerek nem lesznek elérhetőek - tájékoztatott róla a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal.

Ezen a napon az ország valamennyi okmányirodájában szünetel az ügyintézés, a kormányablakokban pedig az okmányügyek (pl. személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, útlevél, diákigazolvány stb.) és a járműügyintézés (pl. forgalmi engedély, forgalomból való kivonás és forgalomba helyezés stb.) szünetel.

A karbantartás érinti a Schengeni Információs Rendszert is, ezért március 2-án soron kívüli (5 napos) útlevél iránti kérelmeket nem tudnak fogadni a kormányablakokban és okmányirodákban, továbbá március 6-án csak a délig rögzített kérelmek esetében van lehetőség az azonnali (24 órás) eljárás keretében kiállított útlevelek átvételére: aznap 15 óra után a Központi Okmányirodában (Budapest, XIII. ker. Visegrádi u. 110.).

Más ügykörökben zavartalan lesz az ügyfélfogadás.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

További információkért kattintson ide.

MegyekormányhivatalügyintézésBács-Kiskun Megyei Kormányhivatalügyfélfogadási szünet