2024.07.19, Péntek
Továbbra is várják a szerződéses határvadászok jelentkezését Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád Vármegyék területére
Fotó: Legyél Te is rendőr / Facebook

Továbbra is várják a szerződéses határvadászok jelentkezését Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád Vármegyék területére

MTI

2023.01.20. 11:10

Az Országos Rendőr-főkapitányság által szervezett rendezvényen civil munkakörök közül is lehet választani, többek között karbantartó, festő, titkárnő, bérszámfejtő pozíciókra is keresik leendő munkatársaikat

Állásbörzére várják az érdeklődőket a Rendőrségi Igazgatási Központban február 9-én 10 és 14 óra között - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata.

Azt írták, hogy az állásbörzén az egyéni tájékoztatásadás mellett az egyes munkaköröket betöltő szakemberekkel, tanulókkal hallhatnak pódiumbeszélgetéseket az érdeklődők, továbbá lehetőség lesz a jelentkezéssel kapcsolatos egészségügyi és pszichológiai konzultációra is.

A tájékoztatás szerint a látogatók megismerkedhetnek a közép-magyarországi régió rendőri szerveinél (Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság) betölthető egyenruhás és civil munkakörökkel. Hozzátették: továbbra is várják a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének állományába, Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád Vármegyék területére a szerződéses határvadászok jelentkezését.

Az állásbörzén az érdeklődők tájékoztatást kapnak a tíz hónap képzési idejű rendőrjárőr, a szerződéses határvadász, a fegyveres biztonsági őr, az iskolaőr, a határrendész feladatairól, illetve a speciális képzettséget igénylő munkakörökről - helikopterpilóta, kiber nyomozó, motoros rendőr, drónkezelők - és képzésükről, továbbá a Miskolci és Körmendi Rendvédelmi Technikumba és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára való jelentkezés feltételeiről.

A rendezvényen civil munkakörök közül is lehet választani, többek között karbantartó, festő, titkárnő, bérszámfejtő, forenzikus szakember pozíciókra is keresik leendő munkatársaikat - tudatta a rendőrség.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, részletek a Legyél Te is rendőr Facebook-oldalon találhatók.

MegyeBács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságállásbörzerendőrséghatárvadász