2024.04.20, Szombat
Hamarosan célba érkeznek a beiskolázási adományok
Balogh Ágnes véradásszervező és Dr. Havassy Sándor igazgató Fotó: bkmkh.hu

Hamarosan célba érkeznek a beiskolázási adományok

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2022.08.28. 10:00

Kiemelt cél volt, hogy az adományok még az első becsengetés előtt, idejében célba érjenek.

Hirdetés

A Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezete beiskolázási adománygyűjtést szervezett rászoruló gyermekek és családok részére, amely kampányhoz a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal is csatlakozott a megyében - olvasható a kormányhivatal honlapján

Kiemelt cél volt, hogy az adományok még az első becsengetés előtt, idejében célba érjenek, ezért augusztus 19-ig, péntekig volt lehetőségük a hivatal munkatársainak a gyűjtésre. Volt, akinek az iskoláskorú gyermeke küldte el a régi iskolatáskáját. Füzetek, tollak, tornazsákok, festékek, számológépek is kerültek a dobozokba.

Az összegyűjtött adományokat Kecskeméten 2022. augusztus 24. napján, Dr. Havassy Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal igazgatója adta át, aki egyben a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezetének alelnöke is, Balogh Ágnes, a Magyar Vöröskereszt Kecskemét Város Szervezet véradásszervezője részére.

Az iskolakezdéshez szükséges tanszereket a héten további 8 Magyar Vöröskereszt Városi Szervezet területi vezetőjének adták át a járási hivatalvezetők (Baján, Bácsalmáson, Kalocsán, Kecskeméten, Kiskőrösön, Kiskunfélegyházán, Kiskunhalason, Kiskunmajsán és Kunszentmiklóson).

 

MegyeBács-Kiskun Megyei KormányhivatalMagyar Vöröskereszt