2024.07.27, Szombat
Női bortúrát hirdetett ez az európai hírű Bács megyei község

Női bortúrát hirdetett ez az európai hírű Bács megyei község

bacsmegye.hu

2022.05.12. 20:17

A kontinens második legnagyobb összefüggő pincefalvában közel 30 féle bort kóstolhatnak a túra résztvevői a Csillagom Bortúrán.

"Ha eddig is szeretted a borokat, csak nem értettél hozzá, vagy nem mertél kérdéseket feltenni borkóstolókon, vagy csak most ismerkedsz a szőlő nedűjével, a bor készítésével, vagy csak szeretnél a barátnőiddel egy kellemes estét eltölteni, akkor ez egy remek lehetőség, ahol csak hölgyek, nők, asszonyok találkozhatnak Európa második legnagyobb összefüggő pincefalvában, Nemesnádudvaron, a Csillagom Bortúrán"

-ezzel a felütéssel hirdették meg szervezői a 2022. május 14-én első alkalommal szerveződő Csillagom Bortúrát – csak hölgyeknek. Az eseményen 9 nemesnádudvari borász mutatkozik be pincéikben, ahol közel 30 féle bort kóstolhatnak a túra résztvevői. Az esemény fővédnöke a 2019-ben az Év borászának megválasztott Koch Borászat, aki erre az alkalomra pezsgőivel és alkoholmentes üdítőivel készül az egyik legelegánsabb pincesor pincéjében, a Máriavölgye pincesoron.

A túraútvonalon több, környékbeli kézműves mester termékével találkozhatnak a vendégek. Bemutatkozik a Valach sütemény manufaktúra, BB Manufact, valamint Volf Mihályné papírból font szépségeivel készül a vásárba.

A rendezvényre személygépkocsival érkezőknek két komfortos parkolót alakítottak ki a szervezők, valamint busz különjárat indul Kecelről és Bajáról.

A programra kedvezményesen elővételben is lehet jegyet venni, foglalni, valamint az esemény napján a helyszínen is lehet vásárolni 6.000,-Ft/ fő, valamint 6.500, - Ft/fő áron. Ezért az összegért logózott borospoharat, valamint a programon résztvevő pincékben borkóstolásra szolgáló jegyeket adnak, illetve, akik sikeresen teljesítette a túrát, az a fesztiválközpontban egy ajándékot is átvehet.

A borászok bemutatkozását, az esemény leírását, valamint a külön buszjáratok pontos menetrendjét a fesztivál honlapján találják: https://csillagombortura.hu/ Érdemes a rendezvény Facebook-oldalát is figyelemmel követni a naprakész információkért: https://www.facebook.com/csillagombortura

MegyeNemesnádudvar borászatKoch borászat