2024.07.22, Hétfő
Már két mobilizált ügyfélszolgálat járja a megyét
illusztráció - Envato

Már két mobilizált ügyfélszolgálat járja a megyét

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2022.05.02. 15:52

Május 2. és május 6. között ismét a Bácsalmási járásba látogat a kormányablakbusz, valamint a Tiszakécskei járás területén teljesít szolgálatot a két mobilizált kormányablak, amelyek az év során a megye valamennyi járásába eljutnak majd.

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalnál 2018 áprilisában kezdte meg működését az új mobilizált ügyfélszolgálat, amely lehetővé teszi, hogy a kormányablakbuszban lévő két munkaállomáson az ügyfelek igénybe vehessék a kormányablakok szolgáltatásait, megkönnyítve ezzel ügyeik intézését - olvasható a kormányhivatal hírei között.

A hatékonyabb, gyorsabb ügyintézést szem előtt tartva, 2021 őszén szolgálatba állt a megye második mobilizált kormányablaka is a megye lakosai számára a 19 működő kormányablak, valamint 2 okmányiroda mellett.

A kitelepülések során lehetőség nyílik a veszélyhelyzet alatt lejárt okmányok cseréjére, valamint a kormányablakbusz segítségével helyben intézhetők az alábbi ügyek:

- személyi igazolvány igénylése

- lakcímváltozás bejelentése

- vezetői engedély ügyek

- diákigazolvány ügyek

- útlevél igénylése

- lejárt okmányok cseréje

 

 Az elkészült okmányok átvételére a buszon – technikai okok miatt – nem lesz lehetőség, azokat később postázzák. A bankkártyás fizetés a mobilizált ügyfélszolgálaton is biztosított.

Az érintett járások településeire vonatkozó menetrend az alábbi linkre kattintva érhető el.

MegyeBács-Kiskun Megyei KormányhivatalkormányablakKormányablak buszmobil kormányablak