2024.03.19, Kedd
A Kiskőrösi és a Bajai járásba látogat a kormányablakbusz
Grafika: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal / Facebook

A Kiskőrösi és a Bajai járásba látogat a kormányablakbusz

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2022.05.13. 15:18

Lehetőség nyílik a veszélyhelyzet alatt lejárt okmányok cseréjére.

Hirdetés

Május 16. és május 20. között ismét a Kiskőrösi járásba látogat a kormányablakbusz, valamint a Bajai járás területén teljesít szolgálatot a két mobilizált kormányablak, amelyek az év során a megye valamennyi járásába eljutnak majd - olvasható a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal oldalán

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalnál 2018 áprilisában kezdte meg működését az új mobilizált ügyfélszolgálat, amely lehetővé teszi, hogy a kormányablakbuszban lévő két munkaállomáson az ügyfelek igénybe vehessék a kormányablakok szolgáltatásait, megkönnyítve ezzel ügyeik intézését. A hatékonyabb, gyorsabb ügyintézést szem előtt tartva, 2021 őszén szolgálatba állt a megye második mobilizált kormányablaka is a megye lakosai számára a 19 működő kormányablak, valamint 2 okmányiroda mellett.

A kitelepülések során lehetőség nyílik a veszélyhelyzet alatt lejárt okmányok cseréjére, valamint a kormányablakbusz segítségével helyben intézhetők az alábbi ügyek:

- személyi igazolvány igénylése

- lakcímváltozás bejelentése

- vezetői engedély ügyek

- diákigazolvány ügyek

- útlevél igénylése

- lejárt okmányok cseréje

Az elkészült okmányok átvételére a buszon – technikai okok miatt – nem lesz lehetőség, azokat később postázzák. A bankkártyás fizetés a mobilizált ügyfélszolgálaton is biztosított.

Az érintett járások településeire vonatkozó menetrend ide kattintva érhető el.

 

MegyeBács-Kiskun Megyei KormányhivatalKormányablak busz