2024.04.20, Szombat
Nemzeti ünnepünk alkalmából Kormánymegbízotti elismeréseket adtak át Bács-Kiskun megyében
Fotó: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Nemzeti ünnepünk alkalmából Kormánymegbízotti elismeréseket adtak át Bács-Kiskun megyében

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2022.03.18. 13:06

Kormánymegbízotti elismeréseket adott át Kovács Ernő kormánymegbízott és Cseh Tamás, a Kecskeméti Járási Hivatal vezetője azon munkatársak részére, akik folyamatosan kiemelkedő és tartósan magas színvonalú szakmai munkát végeznek.

Hirdetés

A kitüntetéseket 2022. március 11-én, az 1848/49-es forradalom évfordulójához kapcsolódó ünnepségen adták át, amelyen Cseh Tamás hivatalvezető Úr emlékezett meg a forradalom évfordulójáról - olvasható a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal honlapján

Ezt követően kerültek átadásra a kormánymegbízotti érdemérmek.

 

A díjazottak között volt

Dr. Bíró Ágnes, a Hatósági Főosztály törvényességi felügyeleti ügyintézője, aki a Kormánymegbízotti érdemérem bronz fokozatában részesült.

Elmer Endre, a Családtámogatási és Nyugdíjbiztosítási Főosztály nyugdíjbiztosítási ellenőre, aki arany fokozatban részesült.

Fábián Sándor, az Agrárügyi Főosztály növény-és talajvédelmi feladatokat ellátó kollégája, aki arany fokozatban részesült.

Gaálné Fábián Márta, a Kormányhivatal munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi referense, aki arany fokozatban részesült.

Gózon Tamás, a Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály vezetője, aki bronz fokozatban részesült.

Herczeg Katalin, a Családtámogatási és Nyugdíjbiztosítási Főosztály családtámogatási revizora, aki ezüst fokozatban részesült.

Kasza Gáborné, az Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály műemléki szakügyintézője, aki ezüst fokozatban részesült.

Kárpátiné Baranyi Márta, a Földhivatali Főosztály ingatlan-nyilvántartási szakügyintézője Kecskeméten, aki arany fokozatban részesült.

Kisháziné Dr. Puskás Zsuzsanna Katalin, a Népegészségügyi Főosztály osztályvezetője, aki arany fokozatban részesült.

Lógó Andrea, a Jogi, Humánpolitikai és Koordinációs Főosztály humánpolitikai feladatokat ellátó ügyintézője, aki az bronz fokozatban részesült.

Mészáros László, az Egészségbiztosítási és Rehabilitációs Főosztály egészségbiztosítási pénzellátási nyilvántartási felülvizsgálati szakügyintézője, aki arany fokozatban részesült.

Nagyné dr. Szakáll Emese Csilla, az Egészségbiztosítási és Rehabilitációs Főosztály osztályvezetője, aki ezüst fokozatban részesült.

Nagyné Komáromi Erika, a Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály osztályvezetője, aki bronz fokozatban részesült.

Pankotainé dr. Fazekas Andrea, a Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály gyámügyi szakügyintézője, aki ezüst fokozatban részesült.

Romsics Gabriella, a Földhivatali Főosztály földmérési szakügyintézője Kalocsán, aki ezüst fokozatban részesült.

Sirok Attila, a Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály természetvédelmi feladatokat ellátó ügyintézője, aki bronz fokozatban részesült.

Szabó István Zsolt, a Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály közlekedési hatósági műszaki feladatokat ellátó kollégája, aki bronz fokozatban részesült.

 

Az érdemérem a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal által, erre az alkalomra készíttetett alkotása, amelynek 3 fokozata van: bronz, ezüst és arany. A fokozatok közötti különbséget az álláshelyi elismerés alapjául szolgáló idő adja (0-15 év= bronz, 15-30 év=ezüst, 30 évnél több pedig arany). Az érem egyik oldalra Magyarország címere, a másik oldalára pedig Bács-Kiskun megye, illetve járásszékhelyeinek a címere került.

 

MegyeBács-Kiskun Megyei Kormányhivatalkitüntetéselismerés