2024.04.25, Csütörtök
Kormányhivatali dolgozók részesültek elismerésben
Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Kormányhivatali dolgozók részesültek elismerésben

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2021.07.14. 14:37

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Dr. Balogh Melinda, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály vezetője Gulyás Gergelytől, a Miniszterelnökséget vezető minisztertől, Szénásné Ország Krisztina, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály Földhivatali Hatósági Osztály vezetője pedig Dr. Nagy István agrárminisztertől.

Hirdetés

Dr. Balogh Melinda az egészségügyben, népegészségügyben eltöltött több mint harmincöt éves szakmai pályafutása alatt a lakosság egészségének a megőrzése, a gyógyítás, a megelőzés területén a megye közegészségügyi-járványügyi biztonságának javítása érdekében végzett kimagasló munkát, nagyfokú szakmai elhivatottsággal, lelkesedéssel. Munkájában kiemelt hangsúlyt kapott a lakosság egészségvédelme, egészségtudatos magatartásának kialakítása mellett az ügyfélbarát ügyintézés bevezetése az irányítása alatt működő intézetekben.

Szénásné Ország Krisztinát kiemelkedő hivatástudata és szorgalma tette méltóvá az elismerésre. Több mint 25 éves szakmai munkája során terepi aktivitással is részt vett Jakabszállás és Városföld települések digitális térképkészítésében. Aktív szereplője volt a BEVET, KÜVET projekteknek. A részarány földkiadás során keletkezett osztatlan közös termőföldtulajdon megszüntetésében a kezdetektől fogva részt vett. Szakmai hozzáértését, hozzáállását, szakmaszeretetét már nemcsak szűkebb hazájában – Kecskeméten vagy Bács-Kiskun megyében – ismerik el, hanem országosan is. Ezt támasztja alá, hogy a jelenleg hatályos földmérési törvényhez kapcsolódó rendeletek tervezetének kialakításában részt vevő munkacsoportok aktív tagja volt. Szakmailag mindig megalapozott javaslatai, véleményei a földügy hatékonyabb és racionálisabb ügyintézésének végrehajtásáért, mindig a jobbító szándékot szem előtt tartva hangzanak el.

 

Az elismerésben részesülteknek szívből gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

 

MegyeBács-Kiskun Megyei Kormányhivatal