2023.11.30, Csütörtök
Nagy segítséget jelent a járvány leküzdésében a Duna Aszfalt legújabb adománya
Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

Nagy segítséget jelent a járvány leküzdésében a Duna Aszfalt legújabb adománya

magyarepitok.hu

2021.01.18. 12:20

A piacvezető mélyépítő vállalat nem először segíti a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház munkáját.

Hirdetés

Új lélegeztetőgépekkel gazdagodott a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház a Duna Aszfalt Zrt.-nek köszönhetően. Az intézmény Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályára két magas színvonalú, intenzív osztályos lélegeztetőgép érkezett, több mint 17 millió forint értékben.

Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu


A kórház előcsarnokában tartott hétfői sajtóeseményen kiderült, a piacvezető mélyépítő vállalat nem először segíti a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház munkáját: ezúttal az új típusú koronavírus-járvány kapcsán kereste meg az intézményt, és ajánlotta fel a segítségét.

Az átadón dr. Svébis Mihály, főigazgató úgy fogalmazott, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház rendkívül nehéz évet zárt, és a járványnak még közel sincs vége. Kiemelte azt is, mennyire fontos, hogy a lehető legtöbb ember felvegye az oltást, hiszen csak a nyájimmunitás mielőbbi elérése vethet véget a pandémiának. „Addig is legfontosabb feladatunk, hogy továbbra is legjobb tudásunknak megfelelően, a legmagasabb színvonalú ellátást tudjuk biztosítani a hozzánk érkezőknek. Ebben nyújt most nagy segítséget a Duna Aszfalt adománya” – mondta a főigazgató.

-további részletek később-

Galéria

Duna Aszfalt Zrt.KecskemétMegyetársadalmi felelősségvállalás