2024.04.25, Csütörtök
Maszkadományban részesültek a Bács-Kiskun megyei Tankerületi Központok

Maszkadományban részesültek a Bács-Kiskun megyei Tankerületi Központok

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2020.12.15. 16:35

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal nevében közel 25 000 db gyermek maszkot adott át Kovács Ernő Kormánymegbízott a Bács-kiskun megyei Tankerületi Központok részére.

Hirdetés

A kormányhivatal 2020 novemberében abba a szerencsés helyzetbe került, hogy a Chi Fu Investment Group elnökétől kapott nagylelkű felajánlás eredményeképpen felnőtt és gyermek maszkokat vehetett át dolgozói, illetve azok gyermekei részére.

A május-júniusi érettségik időszaka alatt is fontosnak tartotta a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, hogy védőeszközöket, fertőtlenítőszereket biztosítson a pedagógusok és a diákok részére, és most is úgy vélik, hogy a legjobb célt az oktatási intézményekben szolgálják a gyermek maszkok. 

December 15-én közel 25 000 db gyermek maszkot adtak át a Kecskeméti Tankerületi Központ részére, ahonnan az adományokat a kollégák várhatóan még a héten eljuttatják a Bajai és Kiskőrösi Tankerületi Központok részére, tanulóik létszámával arányos mértékben. Zsámboki Anna a Kecskeméti Tankerületi Központ tankerületi igazgatója nagy örömmel fogadta, és köszönetét fejezte ki a maszkokért.

 

Galéria

MegyeBács-Kiskun Megyei Kormányhivatal