2024.04.26, Péntek
Rendhagyó, online pályaválasztási börze indult Bács-Kiskun megyében

Rendhagyó, online pályaválasztási börze indult Bács-Kiskun megyében

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2020.11.12. 19:50

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a sikeres „Jövőd a tét!” Pályaválasztási Kiállítással idén rendhagyó módon, online jelentkezik.

Hirdetés

A rendezvény mindenkori célja, hogy a kiállításainkon rendszeresen megjelenő középfokú oktatási intézmények képzési kínálatát, az iskola sajátos hangulatát, az oktatási rendszerükben rejlő lehetőségeket az érdeklődő 7-8. osztályos iskolás tanulóknak, szüleiknek és minden érdeklődőnek bemutassák, diákjaik és tanáraik közreműködésével. A rendezvénysorozat minden évben három helyszínen valósult meg és a látogatók száma meghaladta a hétezer főt.

 

Az élő helyszínek, izgalmas standok helyett most a Kormányhivatal honlapján (http://bkmkh.hu/jovod_a_tet_2020/jovod_a_tet/) lehet ismerkedni azzal a közel ötven tanintézménnyel, akik előzetesen elküldték részünkre a felvételi tájékoztatójukat.

 

Az iskolák bemutatkozó oldala tartalmazza az aktuális elérhetőségeket, a 2021/2022. tanévben induló szakmákat ágazati bontásban, valamint szakma- és iskolabemutató filmeket.

 

A „Jövőd a tét!” online felületen lehetőség van a „Suli kereső” menüpontban település szerint leválogatni az iskolákat, valamint a „Hasznos linkek gyűjteménye” a kitekintést segíti a pályaválasztás témájában.   

A honlapunkon elérhető középfokú oktatási intézmények száma nem teljeskörű.

 

Ne késlekedj! Ismerkedj az iskolákkal, foglalkozásokkal, szakmákkal!

MegyeBács-Kiskun Megyei KormányhivatalJövőd a tét!pályaválasztási kiállítás