2024.07.23, Kedd
Ünnepelt Csátalja
zsigorobert.hu

Ünnepelt Csátalja

zsigorobert.hu

2020.09.13. 11:34

Már tizennyolcadik alkalommal rendezték meg a csátaljai falunapot. A Közösségi Parkban tartott eseményre ezúttal is sokan voltak kíváncsiak, a résztvevőket változatos programok, pörköltfőző verseny, kiállítás és falubál is várta.

Délelőtt pörköltfőző verseny, majd focimeccs, népi játékok, később festmény és hímzés kiállítás várta azokat, akik kilátogattak a XVIII. Csátaljai Falunapra szeptember 5-én, szombaton.

 

Köszöntőjében Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: az elmúlt években Magyarország Kormányának fontos célkitűzése volt a vidékfejlesztés, ennek eredményeként Csátalján is sok fejlesztés valósult meg. – Az önök településén miden pályázat sikerrel járt, megújult az orvosi, fogorvosi rendelő, folyamatosan szépül a Művelődési Ház és az óvoda. Nemrégiben a könyvtár épületének felújítására nyert forrást a település. Köszönöm Polgármester úrnak, a képviselő-testület minden tagjának, hogy a kormány partnere volt ebben a munkában! – tette hozzá Zsigó Róbert.

 
MegyeCsátalja