2024.04.20, Szombat
Szakmai gyakorlat a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalnál
A kép illusztráció - pixabay.com

Szakmai gyakorlat a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalnál

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2020.07.13. 10:22

Amennyiben a kormányhivatalban vagy a tizenegy járási hivatal egyikében képzeli el szakmai gyakorlatát, tájékozódjon a hivatal Karrierportálján a Szakmai gyakorlat fül alatt, legyen szó szakmai vagy funkcionális szakterületről.

Hirdetés

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a felsőoktatási szakképzésben, illetve a felsőoktatási alap-, mester- és osztatlan képzésben résztvevő hallgatók fogadása érdekében Karrierportálján elektronikus jelentkezési felületet alakított ki. A hallgatók fogadása a tanévben, és a tanéven kívül folyamatosan történik. Szakmai gyakorlatra jelentkezni a Portálon való regisztrációt követően van lehetőség.

 

A szakmai gyakorlatra jelentkezés IDE kattintva érhető el.

 

A középfokú oktatásban tanulók esetében, illetve a népegészségügyi szakterületen szakmai gyakorlatot letölteni kívánó hallgatók jelentkezése nem a fenti portálon keresztül történik. A középfokú végzettséget szerzők esetében kérjük, hogy az iskola gyakorlati oktatásvezetője a 76/513-789 telefonszámon, még a népegészségügyi szakterület után érdeklődő tanulók a 76/896-300 telefonszámon előzetesen érdeklődjenek.

MegyeBács-Kiskun Megyei Kormányhivatalszakmai gyakorlat