2024.04.20, Szombat
Rendhagyó módon zajlott a Logisztika délelőttje a Neumann János Egyetemen
uni-neumann.hu

Rendhagyó módon zajlott a Logisztika délelőttje a Neumann János Egyetemen

Neumann János Egyetem

2020.07.15. 16:55

A rendezvényen tájékoztatást kaptak az érdeklődő diákok a beiratkozási teendőkről, illetve a kar ösztöndíjairól annak érdekében, hogy szeptemberben már felkészülten tudjanak nekivágni tanulmányaiknak.

Hirdetés

A Logisztika délelőttjét Dr. Török Erika nyitotta meg, és mutatta be a szak munkatársait. Az érdeklődő diákoknak lehetőségük nyílt beszélgetni Erdei Bálint, Bertus Brendon és Szekeres Fruzsina jelenlegi hallgatóinkkal. A résztvevők így többet megtudhattak a hallgatói életről vagy a logisztikai mérnöki alapszak tantárgyairól.

Az esemény interaktivitását a Mentimeter prezentációs szoftver biztosította, melynek segítségével játékos formában ismerhették meg az érdeklődők véleményét, gondolatait. Dr. Lelkes Zoltán, a logisztikai mérnöki alapszak szakfelelőse, elmondta: "Fontos feladatának érzi, hogy behozza az oktatásba a naprakész logisztikai tudást és ipari tapasztalatait. Célja, olyan hallgatók képzése, akik a végzés után megállják a helyüket a hazai és nemzetközi termelő vállalatoknál logisztikai vezetőként." A program használatát az Integrated Consulting Group támogatta.

MegyeNeumann János EgyetemLogisztika délelőttje