2024.03.02, Szombat
Ajándék laptopokkal támogatja Balogh Levente a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő tanulóit

Ajándék laptopokkal támogatja Balogh Levente a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő tanulóit

2020.06.12. 11:11

Hat tanuló zárta kitűnő bizonyítvánnyal az idei tanévet a Szentkirályi Általános Iskola nyolcadik évfolyamában: Ádám Dominik, Bimbó Ferenc, Hunyadi Miklós, Kókai-Szabó Gréta, Pusztai Márton és Szivás Luca.

Hirdetés

Az évtizedes hagyományt követve ismét laptopokkal jutalmazta a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő eredménnyel végző tanulóit Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és tulajdonosa.

 

A diákok kimagasló teljesítményét Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és tulajdonosa immár tizedik alkalommal honorálta ajándék laptopokkal. A tanév második felében bevezetett digitális tanrend is bizonyítja, hogy ezek az eszközök nem csak a kikapcsolódáshoz, de a tanuláshoz is elengedhetetlen segítséget nyújtanak az iskolásoknak.

 

„Büszke vagyok rá, hogy már tíz éve minden tanév végén mosolyt csalhatunk a legjobban teljesítő szentkirályi diákok arcára. Idén bebizonyosodott, hogy mennyire fontos célt szolgálnak a számítástechnikai eszközök az oktatásban. Remélem, hogy a készülékek a későbbiekben is a diákok hasznára válnak, és hozzásegítik őket álmaik megvalósításához” - mondta Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és tulajdonosa.

 

A járványhelyzet miatt a nyolcadikosok június 11-én, a vállalat elnöki irodájában kapták meg a jutalom laptopokat egy szűk körű esemény keretében.

MegyeBalogh LeventeSzentkirályi Általános IskolaSzentkirályi Magyarország