2024.03.28, Csütörtök
Példás összefogásról tettek bizonyságot az építőipari cégek
Fotók: Stravia Kft.

Példás összefogásról tettek bizonyságot az építőipari cégek

magyarepitok.hu

2020.04.06. 08:00

A Stravia Kft. kivitelezéséhez a Colas Út Zrt. mellett, a Gánt Kő Kft., a Bácska-Logistik Kft., a Tro-Passage Kft., valamint az RBM Kft. is hozzájárult.

Hirdetés

Mobil konténerkórház épül a kiskunhalasi Büntetésvégrehajtó Intézet elkülönített területén. A kivitelező Stravia Kft. felhívására a Colas Út Zrt. mellett a Gánt Kő Kft., a Bácska-Logistik Kft., a Tro-Passage Kft., valamint az RBM Kft. is áron alul, vagy díjmentesen járult hozzá a projekt megvalósulásához.

Abban az esetben, ha a városban található Semmelweis Kórház kapacitásai már nem bizonyulnak elegendőnek, sor kerül a 150 fő ápolását biztosítani tudó konténerlétesítmény igénybevételére. Az intézmény képes lesz intenzív terápiás ellátásra is.

Mivel a járványkórház üzemeléséhez nélkülözhetetlen a megfelelő infrastruktúráknak a biztosítása, a kiskunhalasi telephellyel rendelkező Stravia Kft. is felkérést kapott a konténerkórház területén végzendő útépítési munkálatok kivitelezésére.

A képre kattintva galéria nyílik!

 

Összefogtak a partnercégek

A cég vezetése igyekezett a jelenlegi aggasztó helyzetben a veszélyeztetett betegek és a város segítségére lenni.  Felkérte partnercégeit, valamint a beszállítóit, hogy támogassák az elképzelését és kapacitásaikat átszervezve, illetve minimális költséget elszámolva segítsék az útépítést.

„A segítség nem sokáig váratott magára. Kivétel nélkül minden érintett vállalkozás példás összefogást tanúsítva a nemes ügy mellé állt”

– tudtuk meg a cégvezetés részéről Huszák János ügyvezetőtől és Ürmös Anita cégvezetőtől.

A Stravia Kft. kivitelezéséhez a Colas Út Zrt. önköltségi ár alatt biztosította az aszfaltot, a Gánt Kő Kft. pedig az útalap és -padka építéséhez szükséges kőanyagot díjmentesen ajánlotta fel. A Bácska-Logistik Kft. ingyen vállalta az útalap zúzottkőigényének leszállítását, a Tro-Passage Kft. pedig, az RBM Kft. ingyenes gépbérleti támogatását is igénybe véve, 2 millió forint kedvezményt adott az aszfaltozási munkák árából. 

Ennek köszönhetően a kivitelezési munka az eredeti ár 50%-ból valósulhatott meg.

Galéria

KiskunhalasKiskunhalasútépítésColasépítőipari cégekKoronavírusStravia Kft.Gánt Kő Kft.Bácska-Logistik Kft.Tro-Passage Kft.RBM Kft.konténerkórház