2024.04.25, Csütörtök
Kedvezményes nyelvtanfolyamok a TIT és PTE közös szervezésében
A kép illusztráció

Kedvezményes nyelvtanfolyamok a TIT és PTE közös szervezésében

Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat

2020.02.11. 15:23

A középfokú nyelvvizsgára felkészítő, 50 órás tanfolyamokra bárki jelentkezhet.

Hirdetés

Egy 2019 nyarán megkezdett sikeres program folytatásaként a Bács-kiskun Megyei Tudományos és Ismeretterjesztő Társulat a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karával együttműködve középfokú nyelvvizsgára felkészítő, 50 órás kedvezményes nyelvtanfolyamokat hirdet angol és német nyelvből.

Ennek keretében a PTE KPVK vállalja, hogy azoknak, akik a nyelvvizsga megszerzését követően a PTE KPVK valamely képzésre felvételiznek első helyes jelentkezőként, visszafizeti a nyelvtanfolyam árát. Így a PTE KPVK képzéseire a nyelvvizsga megszerzését követően felvételizők számára a nyelvtanfolyamok ingyenesek lesznek.

A következő tanfolyamokra 2020 februárjától lehet jelentkezni. A nyelvtanfolyamok helyszíne a kecskeméti Tudomány és Művészetek Háza. „Reményeink szerint ezzel az akcióval hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a diplomát szerezni kívánó fiatalokat a középfokú nyelvvizsga hiánya ne akadályozza meg terveik, álmaik megvalósításában”, nyilatkozta Prof. Dr. Szécsi Gábor, a PTE KPVK dékánja.

 

A nyelvtanfolyamok iránt érdeklődők a [email protected] e-mail címen, a 72/501-500/22531 telefonszámon, valamint a https://kpvk.pte.hu/ oldalon szerezhetnek további információkat.

MegyeBács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulatnyelvtanulás