2024.07.27, Szombat
Az idei Utazás Kiállításon is megjelenik Bács-Kiskun megye

Az idei Utazás Kiállításon is megjelenik Bács-Kiskun megye

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat

2020.02.27. 13:16

60 négyzetméteren 21 kiállítóval várja a látogatókat az A pavilon 307 A standján február 27. és március elseje között.

A 2019. évi Utazás Kiállítás díszvendége Bács-Kiskun megye és Kecskemét városa volt, így idén büszkén adja át a stafétát az idei díszvendégnek, Eger és környékének. A megye egységes arculattal, kifogyhatatlan élményforrással jelenik meg 2020-ban is a turizmus legrangosabb hazai eseményén.

 

Az Utazás Kiállításon megmutatja, hogy egyedi mikroklímával és hangulattal rendelkezik, ahol valódiak a tradíciók, és az itt élők hisznek a hagyományos értékekben, miközben az innováció és a modernitás a hétköznapok része.

 

Az Utazás Kiállítás „A” pavilon 307A standján együtt lehet megízlelni és élvezni a megye különleges ételeit, Kísérőként, finom borokat kínálnak. A nagyszínpadon fellép Csík János és a Mezzo. A standon kézműves bemutatók keretében hímzések, mézeskalács, csipke és csuhé alkotásokat láthatnak, melyekről a készítőkkel is beszélgethetnek.

 

A megye célja a turizmus fejlesztése és összefogása. Ennek egyik látható formája, hogy az eddigi Utazás Kiállításokon a megye települései, az évek során egyre nagyobb létszámban, együtt jelent meg a „Bács-Kiskun Boldoggá tesz” szellemiségében. A közös cél az, hogy megmutassák, miért is jó ebben a megyében élni, melyek azok a turisztikai attrakciókat, amelyek miatt itthon érezheti magát minden Bács-Kiskun megyei.

 

MegyeUtazás KiállításBács-Kiskun megye