2024.02.24, Szombat
Kampány az egészséges Kiskunmajsáért
Pexels

Kampány az egészséges Kiskunmajsáért

kiskunmajsa.hu

2020.01.07. 16:18

Új program indul a járásban élő lakosok számára.

Hirdetés

Összeszámoltad, mennyi olyan nap telt el haszontalanul életedben, amikor elhatároztad, hogy márpedig mától egészségesebben táplálkozol, de pár óra múlva vagy legkésőbb néhány nap múlva ismét csalódottan majszoltad a mogyorós csokit egy cukros kóla kíséretében?

Ha lenne ilyen adatunk önmagunkról vagy a környezetünkről, valószínűleg elképesztő és egyben lehangoló eredményt kapnánk. De ennek most végre vége, hiszen elindult programunk a Kiskunmajsai járásban is, ahol bízunk benne, hogy időről-időre egyre több érdeklődő és lelkes életmódváltó akad. Ez a program mindenkinek szól! Mindegy, hogy túlsúlyos vagy vékony, gyermek vagy nagyszülő, igyekszünk minden korosztályt bevonni és elcsábítani egy egészségesebb és jobb életminőség irányába.

A témák között szerepelnek majd:

  • A térség legjellemzőbb betegségei és megoldást mutatnak arra, hogyan orvosolhatják vagy előzhetik meg őket gyógyszerek nélkül.
  • Elmondják, miért nagyon fontos a szülői példa és hogyan hat a felnőttek táplálkozási szokása a gyermekekére.
  • Lebontják a falat a táplálék kiegészítők körül – nem csak a gyúrósoknak van rá szüksége.
  • Felhívják a figyelmet a rendszeres vitaminfogyasztás fontosságára.
  • Bemutatnak pár egyszerű trükköt, amivel könnyebb betartani az egészséges táplálkozást a mindennapokban.

Elérhető módon kínálnak jobb, egészségesebb életminőséget minden programba bekapcsolódónak.

Természetesen az ösztönzésből sem lesz hiány, hiszen értékes és érdekes írásokkal kedveskednekk majd azoknak, akik csatlakoznak programujukhoz.

További újabb tartalmakért kattints a sportelmenyekbacsban.hu weboldalra és kövesd a „Sportélmények a Kiskunmajsai járásban” nevű facebook oldalt is.

MegyeKiskunmajsaegészség