2024.03.29, Péntek
Megújultak a Bácsalmási Körzeti Általános iskola épületei
fotók: Szilágyi Pál Ferenc

Megújultak a Bácsalmási Körzeti Általános iskola épületei

Bányai Gábor országgyűlési képviselő facebook

2019.12.31. 13:35

Felújításra kerültek a Szent János utcai és Rákóczi utcai épületek.

Hirdetés

Az eddigi legnagyobb volumenű fejlesztések valósultak meg a Bácsalmási Általános Iskolák és a hozzájuk tartozó tagintézmények életében.

Mindkét épületen teljes fűtésrendszer korszerűsítés, nyílászáró cserék, elektromos hálózat felújítás, vizes blokkok felújítása, tantermek korszerűsítése is megtörtént, az udvarokon a sportpályák új rekortán burkolatot kaptak. A Szent János utcai épület tornaterme is megújult, a tantermek korszerű eszközökkel lettek felszerelve. A Rákóczi utcai épületben egy teljesen új 460 négyzetméter alapterületű tornaterem épült, a kis tornaterem is új burkolatot és festést kapott, új művészeti, természettudományi termek és könyvtár kerültek kialakításra. A felső tagozat át is költözik a Rákóczi utcai épületbe, de még minden munkálattal nem készültek el a kivitelezők és több eszközbeszerzés is folyamatban van. - tájékoztatott a bejárásokon Pálmai Zoltán intézményvezető.

Az intézményi bejárásokon részt vett Hajnal Gabriella a Klebersberg Központ elnöke is Sárosi Magdolna Tankerület vezető meghívására. Köszöntőjében elnökasszony kiemelte, hogy a jelenleg a megvalósítási szakaszt tekintve a Bácsalmási projektek állnak a legjobban országosan.

MegyeBácsalmás