2024.03.29, Péntek
Idén is adományozott a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Idén is adományozott a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2019.12.14. 12:22

Ebben az évben is megvalósult a rászorulók számára rendezett adománygyűjtés. Az ajándékokat állami fenntartású intézményeken keresztül juttatják el a megyében élő rászorulók részére.

Hirdetés

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal munkatársai az elmúlt évek hagyományaihoz híven most is hozzájárultak a rászoruló emberek karácsonyának szebbé tételéhez, ugyanis több mint 150 doboznyi adományt ajánlottak fel. A kezdeményezés legfőképpen ruhák, cipők, tartós élelmiszerek, játékok, könyvek, tisztítószerek összegyűjtésére irányult, de a kormányhivatal köszönettel fogadott mindent, amely a rászorulók életét és ünnepét könnyebbé, kellemesebbé teheti.

A kormányhivatal a – Bács-Kiskun Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat keretein belül működő – Kecskeméti Gyermekotthon (Juhar utca), a Bács-Kiskun Megyei "Bárka" Integrált Szociális Intézmény (Kiskunhalas) és a Bács-Kiskun Megyei "Platán" Integrált Szociális Intézmény (Kecskemét) közreműködésével juttatja méltó helyükre az adományokat.

Kovács Ernő kormánymegbízott elmondta: minden évben boldogság látni, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal munkatársai mennyire nagy szeretettel és örömmel segítenek a rászorulókon. Dr. Tóth Mária, a Bács-Kiskun Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság igazgatója köszönetüket fejezte ki a rengeteg adományért.

MegyeBács-Kiskun Megyei Kormányhivataladománygyűjtés