2024.05.30, Csütörtök
Egyre hosszabb a várakozási idő Tompánál

Egyre hosszabb a várakozási idő Tompánál

police.hu

2019.12.18. 16:10

Indulás előtt tájékozódjon a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és a várakozási időkről!

Hirdetés

Az év végi ünnepek, a Nyugat-Európában kezdődő téli iskolaszünet és szabadságolások hatására a déli határszakasz valamennyi közúti határátkelőhelyén várakozással kell számolnia az átlépő utasoknak.

December 20-án az esti óráktól torlódások alakulhatnak ki. Emellett 21-én szombaton és 22-én vasárnap kell intenzív kilépő irányú határforgalommal, esetenként hosszabb várakozásokkal számolni.

Torlódások esetén a tompai határátkelőhelyre vezető 53-as számú főúton a forgalom kezelése nem minden esetben teszi lehetővé, hogy a határátkelőhely előtt található áruházakba, boltokba utazókat a szolgálatot ellátó rendőrök segítsék céljuk elérésében, vagy az üzletekből, a keresztirányú utakról beengedjék a várakozók közé.

Azok, akik a tompai határátkelőhely előtt található áruházakba, illetve a szabadkai piacra kívánnak utazni, lehetőség szerint válasszanak más időpontot, esetleg másik határátkelőhelyet.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség honlapján, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

 

MegyeTompahatárátkelés