2024.04.19, Péntek
Rekordot döntött és kinőtte régi centerét a Merkbau
Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Rekordot döntött és kinőtte régi centerét a Merkbau

magyarepitok.hu

2019.10.28. 10:38

A kiskunhalasi cég újabb beruházásának célja új kereskedelmi tér létrehozása és impozáns munkatér teremtése.

Hirdetés

Megtartotta az új kiskunhalasi kereskedelmi centrum bokrátaavatóját a Merkbau Kft. Az eseményen Merényi Jakab, a vállalat ügyvezetője utalt rá, hogy az elmúlt két évben két saját beruházást vittek véghez: tavalyelőtt ebben az időszakban a betonacél szerelő üzemet adták át, míg egy évvel ezelőtt a lakatosüzem átadóját tartották.

Kattintva galéria nyílik - Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu


A mostani beruházásról elmondta, a vállalat 25 évvel ezelőtt vásárolta Kiskunhalason a centrum négy és fél hektáros területét, amiről mára kiderült, hogy nem elég. Emiatt az új központhoz már bővíteni kellett az alapterületet is.

A beruházás okaira is kitért. "Egyrészt a meglévő központban már nem tudtunk új irodatereket biztosítani, másrészt szeretnénk új profilokat értékesíteni a kereskedelemben." Utóbbiakat 2020 második felében költöztetik ide.

"Egy impozáns, jó minőségű munkahely létrehozása a cél, ugyanakkor a főépületben is olyan beruházást tervezünk, ami az ott dolgozók munkakörülményeit is javítja."

A vezető beszédéből az is kiderült, szeptemberben rekordott döntöt a Merkbau, mely a cégcsoport szintjén most került először 540 alkalmazott fölé. "Várhatóan az árbevételben is csúcsot fogunk dönteni, de ami ennél is fontosabb, hogy az eredmény terén is" - tette hozzá Merényi Jakab.

Galéria

KiskunhalasMegyeMerkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft.építőipari beruházás