2024.04.19, Péntek
Ismét Pályaválasztási Kiállítás kerül megrendezésre Baján, Kiskunhalason és Kecskeméten

Ismét Pályaválasztási Kiállítás kerül megrendezésre Baján, Kiskunhalason és Kecskeméten

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2019.10.08. 12:44

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya, immár 19. éve hagyományszerűen rendezi meg célzottan az általános iskolák 7-8. osztályos tanulóinak szóló „JÖVŐD A TÉT!” Pályaválasztási Kiállítást.

Hirdetés

A kiállítás sorozat három helyszínen valósul meg, 2019. október 10-én (csütörtökön) Baján, a Turisztikai Központban kezdődik a nyitórendezvénnyel. Kiskunhalason 2019. október 17-én (csütörtök) a Dékáni Árpád Szakgimnázium és Szakközépiskola ad otthont az iskolák és pályaválasztó tanulók részére. A záró rendezvény helyszíne 2019. október 25-26-án (péntek, szombat) Kecskeméten lesz a Messzi István Sportcsarnokban.

 

A „JÖVŐD A TÉT!” Kiállításon elsősorban a térség középfokú intézményeivel, valamint duális partnereikkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, emellett tájékozódhatnak továbbtanulási lehetőségekről, felnőttképző-intézmények ajánlatairól és élő szakmabemutatókat tekinthetnek meg. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a „Tanulj szakmát” tájékoztatón való részvételre és üzemlátogatásra is lesz lehetőségük az érdeklődő fiataloknak. A helyszínen elérhetőek a foglalkoztatási szolgálat nyújtotta lehetőségek, mint: Foglalkozás Információs Tanácsadás, EURES tanácsadás (külföldről hazatérő munkavállalók részére munkaerő-piaci információ nyújtása, valamint biztonságos munkavállalás uniós országokban), pályaorientációs kérdőívek kitöltése.

 

A rendezvények minden helyszínen naponta 09.00-17.00 óráig, Kecskeméten szombaton 09.00-14.00 óráig látogathatók.

Megyepályaválasztási kiállításBajaKiskunhalasKecskemétJövőd a tét!Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal