2024.04.25, Csütörtök
Márciusban áramszünettel járó munkákat végeznek majd Kecskeméten és Kiskunfélegyházán
Illusztráció (24.hu)

Márciusban áramszünettel járó munkákat végeznek majd Kecskeméten és Kiskunfélegyházán

magyarepitok.hu

2019.03.01. 13:34

Az érintett településeken oszlopcsere, illetve hálózatbővítés miatt várható időszakos áramkimaradás.

Hirdetés

A Nemzeti Közművek (NKM) áramszolgáltató ebben a hónapban Kecskeméten és Kiskunfélegyházán  áramszünettel járó munkákat végez majd. 

A kábeltévé-hálózat építése miatt oszlopokat cserél az NKM áramszolgáltatója Kiskunfélegyházán márciusban, ezzel egyidőben a kisfeszültségű villamoshálózat szabványosítását is végzik a szakemberek. Egyes városrészekben pedig ügyféligény alapján történik a villamoshálózat bővítése. A munkák idején időszakos áramszünet lesz márciusban Kiskunfélegyházán több utcában.

Az NKM áramszolgáltatója ügyfelei igénye alapján végez hálózatbővítést Kecskeméten. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz márciusban Kecskeméten több utcában.

Mindkét esetben az NKM áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink a www.nkmaram.hu oldalon az Online ügyfélszolgálat/ Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhatnak.

KiskunfélegyházaKecskemétMegyeáramszolgáltatásáramkimaradás