2024.05.08, Szerda
Az NKM áramszünettel járó munkákat végez Kecskeméten és Kunbaján

Az NKM áramszünettel járó munkákat végez Kecskeméten és Kunbaján

NKM Áramszolgáltató Zrt.

2019.01.08. 15:45

Folytatódik az ügyfelek igénye alapján az áramhálózat bővítése Kecskeméten, illetve az oszlopokat cserélik ki Kunbaján.

Hirdetés

Az NKM áramszolgáltatója ügyféligény alapján végez hálózatbővítést Kecskeméten. Ezzel egyidőben az NKM középfeszültségű villamoshálózat karbantartást és  napelempark építést is végez januárban, amelyek miatt további hálózatépítést végez a társaság a városban.

A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz januárban Kecskeméten több utcában.  Az NKM áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből.

A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink a www.nkmaram.hu oldalon az Online ügyfélszolgálat/ Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhatnak

 

Az NKM áramszolgáltatója januárban folytatja az oszlopok cseréjét a kisfeszültségű hálózaton Kunbaján.

A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. 

A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink a www.nkmaram.hu oldalon az Online ügyfélszolgálat/ Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhatnak.

KecskemétMegyeáramszünetKunbaja