2024.04.19, Péntek
Megyei elismeréseket vehettek át a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kollégái

Megyei elismeréseket vehettek át a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kollégái

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2018.12.03. 10:45

E nívós elismerések azoknak a személyeknek, közösségeknek adományozhatók, melyek kiemelkedően eredményes teljesítményükkel szolgálták Bács-Kiskun érdekét és javát.

Hirdetés

A hagyományoknak megfelelően idén is a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat októberi, ünnepi ülésén nyújtották át a megye legrangosabb kitüntetéseit, ezúttal Baján, a Petőfi szigeten található Turisztikai Központban.

Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője, Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, Rausch Sándor alelnök, valamint a kitüntetettek és hozzátartozóik, a megye igazgatási, társadalmi, egyházi és gazdasági vezetői, a megye településeinek polgármesterei, a megyei közgyűlés tagjai és a külső bizottságok tagjai.

A Bács-Kiskun Megyei kormányhivatal két munkatársa is a kitüntetettek között volt, Dr. Hell Gizella Bács-Kiskun Megye Egészségügyéért Díjat, Dr. Penczné Dr. Zoltán Zsuzsanna pedig a Bács-Kiskun Megye Közigazgatásáért Díjat vehette át.

dr. Hell Gizella
dr. Penczné dr. Zoltán Zsuzsanna

Mindkét kolléganő több évtizede folyamatosan kiemelkedő és tartósan magas színvonalú szakmai tevékenységet folytat, kiemelkedő hivatásszeretettel, a közszolgálat iránt tanúsított elkötelezettséggel. Vezetőként hozzásegítik közvetlen munkatársait a megalapozott, eredményes munkavégzéshez. Munkafegyelmük, kötelességtudatuk minden kolléga előtt példaértékű.

 

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalMegyeBács-Kiskun Megye Egészségügyéért DíjBács-Kiskun Megye Közigazgatásáért Díj